2020. november 12., csütörtök

ELINDULT A SZÍNHÁZTV!

 

"Tisztelt Színházszerető Közönség!


A SzínházTV szolgáltatásunkat azzal a céllal indítottuk útjára, hogy lehetőséget biztosítsunk Önöknek azoknak a minőségi színházi előadásoknak a megtekintésére, amiket -különböző okok miatt- nincs lehetőségük élőben megtekinteni, de mindenképpen szeretnének az élmény részesei lenni.
A színház a jelenről szól. A színház egy folytonosan változó jelen idejű műfaj, amiben a színészek és a néző kapcsolata estéről-estére változik, így az előadások mindig az “akkor” és az “ott”, az idő és a tér együtteséből születnek.

Ezért fontos küldetés a számunkra, hogy Önök mindig valóságosan ÉLŐ közvetítéseket lássanak Nálunk, amik azon az estén ÉLŐBEN kerülnek közvetítésre az adott színházból. A közvetítéseket ULTRA HD (4K) minőségben közvetítjük, de amennyiben aznap este nincs lehetőségük ÉLŐBEN megtekinteni a darabot, a meghirdetett előadás közvetítésének kezdési időpontjától számított 24 órán át még elérhetővé tesszük az produkciókat, így véletlenül sem maradnak le az előadásokról.

Fontos számunkra, hogy gondoljunk minden olyan magyar színházszerető nézőre, akik akár országhatáron belül vagy túl tartózkodnak. Így a közvetítéseket és az előadások elérhetőségét időzónákra bontjuk, így például aki New Yorkban él, annak is lehetősége lesz 19:00-órától megtekinteni az előadást, mint aki Sydney-ben, Londonban vagy akár a Határon Túlon.
Az előadásokat a legjelesebb színházak repertoárjából válogatjuk, kizárólag szakmai szempontok alapján, hogy minél változatosabb, színesebb és minőségibb tartalmakat tudjunk az Önöknek számára biztosítani.

Célunk egy olyan nemzetközi magyar színházkedvelő közösség megteremtése, akiknek tagjai akár az országhatáron belül, akár kívül élnek, közös bennük a magyar színház és a magyar kultúra szeretete.

Az előadások felvezetésében igyekszünk mindig olyan kiegészítő tartalmakat biztosítani Önöknek, amikből megismerhetik az adott előadás körülményeit, mikor,kik és hol mutatták be az adott darabot, mit kell tudni a szerzőről és azt is, hogy miért esett a választásunk az adott produkcióra.

Az ÉLŐ közvetítések háziasszonya Kovács Patrícia színművésznő lesz, aki végig kalauzolja Önöket az évadon, ott lesz Önökkel minden előadáson, a felvonások szünetében pedig belép a függöny mögé, találkozik a rendezővel, a színészekkel, az alkotókkal, és olyan extra tartalmakat láthatnak a segítségével, amikre az élő színházlátogatás során eddig nem volt lehetőségük.
Regisztráljon az oldalon, olvassa a híreket, iratkozzon fel hírlevelünkre és kövesse a szinhaztv.com-ot, ahol az innovatív fejlesztéseinknek köszönhetően folytonosan megújuló tartalmakkal és szolgáltatásokkal találkozhat.

Ha bármilyen kérdése merülne fel az oldal működésével kapcsolatban bártan keresse fel GYIK oldalunkat, ha pedig úgy érzi, nem kapott választ a kérdéseére vagy hasznos észrevétele van, írjon nekünk bátran az info@szinhaztv.com-ra.

A közvetítésekhez a SzínházTV egész csapata nevében szeretnénk hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánni!"
A színházra mindig szükségünk van! A SzínházTV segít, hogy bárhol is legyél a világon, páholyból, 4K minőségben élvezhesd csütörtökönként a legjobb magyar darabokat. Nézd meg repertoárunkat és tudj meg többet szolgáltatásunkról. Stáblista: Rendező: Radnai Márk Gyártásvezető: Kabay Adilla DOP: Nagyistók Máté Főszereplő: Kovács Patrícia Zeneszerző: Genser András 1stAD: Kovács Zsuzsi 2nd AD: Petrezselyem László „Petre” PA: Zala Kristóf Vágó és helyszini vágó: Nemes Oresztész VFX/Colorist: Várfoki Zoltán Zoulu Statiszták: Kenesei Nóri Stylist: Kazal Viktória Látványtervező: Verebes Zoltán Berendező: Shöffer Zoltán Focus Puller Deberling Norbert Kameratcehnikus: Lakatos Erik Technika: Princz Szabolcs Építészet: Brill Barna Fővilágositó: Laczkó Ferenc Key grip: Balda Gábor Hangmérnök: Kerekes Gábor MUA és fodrász: Fazekas Ricsi és Denise Basaar Helyszín: Studio4 – 3-as műterem Catering: Jánossy Géza Rental: Grüll Péter Biztositás: Schuszter Adrienn Szereplők: Kanalas Dániel Sebestyén Regina Patocska Olivér Ludas Alex Gillich Koppány Dobay Attila Börcsök Viktória Reu Viktória

Nincsenek megjegyzések: