2018. augusztus 14., kedd

Álommeló pályázatot hirdetünk bloggereknek és vloggereknek!

Együtt vonulhat a vörös szőnyegen a világsztárokkal, filmsztárokkal beszélgethet, és készíthet exkluzív anyagokat bloggereknek, és vloggereknek kiírt pályázatunk két győztese. A Seven Hills International Film Festival álommelója kihagyhatatlan lehetőség!
 
Szeretnénk minél szélesebb körben bevonni a bloggereket és vloggereket is a híradásainkba, ezért számukra álommeló pályázatot írtunk ki. Nincs más dolguk, mint készíteni egy maximum egyperces vlogot, vagy egy rövid, izgalmas blogcikket a Gyere velem a Seven Hills International Film Festivalra! címmel, kitölteni egy google forms adatlapot, és begyűjteni a legtöbb like-ot facebook oldalunkon.
 
Ki ne szeretné egyszer maga is átélni, milyen érzés úgy bevonulni egy filmes díjátadó gálára, mint az igazi filmsztárok, vagy hollywoodi filmcsillagokkal beszélgetni, szelfizni videózni, interjúzni. Ez egy egyedi, kihagyhatatlan lehetőség. A díj része a két kategóriában 2 darab belépőjegy a zártkörű díjátadó gálánkra.

 
HOGYAN SZÓL A PÁLYÁZATI FELHÍVÁSUNK?
 
Bloggerek és vloggerek! Álommeló Pályázatot hirdetünk! 
Ha szeretnél világsztárokkal, és magyar filmkészítőkkel, rendezőkkel találkozni, beszélgetni, ha szívesen vonulnál a fesztivál vörös szőnyegén te is, és imádod a pezsgést, exkluzív interjúkat készítenél, és szeretnél a részese lenni a Seven Hills Film Festivál izgalmas világának, akkor jelentkezz, mert TÉGED KERESÜNK!
 
Mit kell tenned?
1. Készíts egy blogcikket vagy vlog videót ebben a témában: Gyere velem a Seven Hills Film Festiválra!
2. Tedd fel a blogodra/vlogodra!
3. Töltsd ki a google forms adatlapunkat a jelentkezéshez!
4. Kiposztoljuk a facebook oldalunkra a munkád, amire like-okat tudsz gyűjteni!
5. Gyűjts a szavazatokat az oldalon augusztus 13. 23:59-ig, és ha a tied a legnépszerűbb videó, vagy cikk máris nyertél!
 
Mit nyerhetsz?
 Te leszel a fesztivál hivatalos sztárbloggere/ sztárvloggere. 
 Blogger és vlogger kategóriában is 2-2 darab VIP belépőjegy a Seven Hills International Film Festivál Díjátadó Gálájára, forgatási lehetőséggel.
 Találkozhatsz, és beszélhetsz a sztárvendégeinkkel. 
 Ha akarod te is bevonulhatsz a vörös szőnyegen.
 Exkluzív interjúlehetőségek. 
 Lehetőséget arra, hogy velünk tölthesd a fesztivál hetét, forgass, filmezz, interjúzhass a blogodra, vlogodra. 
 Nem csak veled, hanem RÓLAD is szólnak majd a hírek, te is a figyelem középpontjába kerülsz.
 
A pályázat célja:
Lehetőséget szeretnénk teremteni a tehetséges bloggereknek és vloggereknek arra, hogy ők is a részesei lehessenek a filmfesztivál exkluzív, zártkörű díjátadó gálájának. Szeretnénk támogatni a bloggereket, vloggereket abban, hogy bekerülhessenek a filmfesztivál híradásába.
A pályázaton részt vehet minden, a pályázati feltételeket teljesítő független blogger, vlogger, médiatartalomért felelős személy, akinek saját blogja vagy vlogja van, és jelentkezik.
Pályázati anyagként a 2018. július 13. – 2018. augusztus 13. között magyar nyelven, vagy magyar felirattal készített cikkek, blogok, vlogok stb. jelölhetőek. Kizárólag azok az anyagok, amik kifejezetten erre a célra készültek.
A pályázatok beérkezése folyamatos.
Minden további információt a linkelt google dokumentumban találsz, aminek a kitöltésével tudsz jelentkezni!
Ragadd meg a lehetőséget, és jelentkezz! 

Nincsenek megjegyzések: