2018. január 6., szombat

Made in Pécs Fesztivál 2018 - legfontosabb infók és részletes program

"Az egész város erről beszél! 😎 SZOMBATON, JANUÁR 6-ÁN ELSTARTOL A MADE IN PÉCS FESZTIVÁL, KÉSZÜLJETEK! ÖSSZESÍTETTÜK A LEGFONTOSABB INFÓKAT 11 PONTBAN. (Nem rövid, de érdemes végigolvasni, mert minden benne van 
1. PONTOSAN MI EZ A FESZTIVÁL?
Made in Pécs Fesztivál a pécsi zenekarok fesztiválja. A kezdeményezés lényege, hogy egyetlen nap alatt megmutatkozzon a pécsi zenekari világ egésze. Idén 118 pécsi zenekar áll színpadra 6 belvárosi klubban, párhuzamosan. 
2. MIKOR LESZ?
Január 6-án reggel 10-kor kezdődnek a koncertek és egészen késő estig zajlanak egyszerre 6 helyszínen. Minden zenekar egységesen 20 perces műsort ad. 
3. HOL LESZ?
A koncertek az alábbi 6 pécsi klubban zajlanak párhuzamosan: Pécsi EstNappaliTrafikSzabadkikötőTi-ti-táMade in Pécs Café. Mivel a 20 perces koncertek után 20 perc technikai szünet lesz és a helyszínek mindegyike kevesebb mint 20 perc sétára van egymástól, szabadon lehet sétálni a helyszínek és a zenekarok között. 
4. A FESZTIVÁL ÁRAI HOGYAN ALAKULNAK?
A koncertek mindegyikére, minden helyszínen INGYENES a belépés. Az italok és ételek árai az adott klub kínálata és árlapja szerint alakulnak.
5. A PONTOS PROGRAMTERV, ILLETVE AZ EGYÉB INFÓK HOL TALÁLHATÓK?
A fesztivállal kapcsolatos információkat a hivatalos Facebook oldalon érdemes követni:
A fesztivál Facebook oldala:
https://www.facebook.com/MadeInPecsFesztival
A fesztivál központi Facebook eseménye:
https://www.facebook.com/events/1835995616658983
6. MIÉRT CSAK 20 PERCESEK A KONCERTEK?
Nagyon fontosnak éreztük, hogy ne húzzuk szét a dolgot, hanem egyetlen nap alatt be tudjunk mutatni az összes pécsi zenekart, így a közönség minél több zenekarból kaphasson kóstolót. Véleményünk szerint, aki 20 perc alatt nem tud meggyőző lenni, annak valószínűleg 20 nap alatt sem menne...
7. PONTOS KEZDÉSEK VÁRHATÓK?
Igen! Erre nagyon fogunk figyelni, hiszen csak úgy tartható a tervezett mederben a fesztivál, ha a koncertek időzítése végig pontosan zajlik. Minden helyszínre biztosítunk profi technikusokat és színpadmestert, akik ezt majd intézik is szépen.
8. ÉRDEMES MÁR REGGEL 10-KOR ELKEZDNI?
Sőt, nagyon is! Nem sok menőbb dolog van, mint alig ébredés után egy koncertre sietni!   De most komolyan, higgyétek el, nagyon menők lesznek a reggeli koncertek, kóstoljatok bele! 
9. TÉNYLEG LESZNEK LIVERPOOLI ZENEKAROK IS?
Tényleg! 4 friss, nagyon vagány liverpooli produkciót láthattok, időben és helyszínileg eltolva egymástól, hogy mindegyiket meg tudjátok nézni. Sokan mondják, hogy Pécs a magyar Liverpool, hát most egy kicsit az lesz.  A fellépéseik időpontjáról tájékozódjatok előre, nehogy lecsússzatok valamelyikről!
10. MILYEN LESZ A HANGULAT, ÉRDEMES ELJÖNNI AKKOR IS, HA NEM ZENÉSZ AZ EMBER?
De még mennyire! Szerintünk a Made in Pécs Fesztivál az ország egyik legjobb, legeredetibb és legőszintébb zenei eseménye. Garantáljuk, hogy nagyon sűrű élményt és spéci hangulatot kaptok, ha részt vesztek benne!
11. ISMERKEDNI LEHET?
Lehet hát!  "


A RÉSZLETES PROGRAMOT ITT TALÁLJÁTOK!

És ne feledjétek, 12 órakor a Trafikban A Múlt Szellemei (ők is saját kutyánk kölykei) és 14,30-kor a Made in Pécs Caféban Sarnabör!

Nincsenek megjegyzések: